BUNKERPOP 2018 TRAPT AF

Defenestrate maakt op het buitenpodium de aftrap. Bunkerpop 2018 is losgebarsten. De festivalbezoekers krijgen dit jaar echter wel wat nieuws op hun muzikale bordje. En daar zullen ze dik tevreden mee zijn, want het ziet er puik uit.

Lambert Rinkens, Landgraaf 1 september 2018, 15:32

De omstandigheden zijn ideaal. Een lekker zonnetje, niet te warm, niet te koud en plek zat om lekker ergens in de luwte te genieten. Nieuw is onder andere de ‘Biergarten’. En die stroomt van meet af aan vol.

Defenestrate bijt vol enthousiasme de spits af op het buitenpodium. Daar zal het natuurlijk niet bij blijven. Het programma zit tsjokvol. Headliner is The Overslept, Spoil Engine First Inline, Ismena en tal van andere bands geven alles wat ze hebben op Bunkerpop.

De bezoekers zullen hun lol wel op kunnen vandaag. maar er is wel meer dit jaar. Niet alleen het buitenpodium is bezet. Ook binnen spelen er nu bands. Een van de zaken waar de Oefenbunker zich op richt is het kansen bieden aan de jeugd. En dat blijft dan niet bij woorden alleen. Binnen zal One Big Family aftrappen. Echt jonge muzikale gasten. Maar wel zeker van hun zaak.

Toeval of niet maar One Big family is wel meer dan toepasselijk. veel van de muzikanten en bezoekers zijn meer dan trouwe gasten in de Oefenbunker en van Bunkerpop. De jonge gasten zullen van zelf opgenomen worden in hun midden. One Big Family dus. En dat is een hele leuke basis voor de toekomst.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk