EN HET THEATER GAAT GEWOON VERDER!

Het jaar mag dan voor de meesten al voorbij zijn en de gedachten zijn zeker al bij de kerst, maar het theater gaat gewoonweg door. En dat betekent nogal wat voor de liefhebbers.

Landgraaf, 19 december 2022, 18:29

We zijn er met z’n allen al zo ongeveer klaar mee: het WK voetbal is voorbij en het jaar zit er zo goed als op. De kerst nog meepikken en dan Oud en Nieuw nog. Een dag bijkomen van het feestgedruis en dan weer enkele kilo’s kwijtraken die er tijdens de feestdagen bijgekomen zijn. Niks nieuws onder de zon dus. Alhoewel….

In Theater Landgraaf staan ze al te popelen om na de kerst en zèker na Nieuwjaar weer vol aan de bak te gaan. Alvast enkele teasers: op zondag 8 januari is er het poppentheater Koekla met “Kabouter Thijm”. Een voorstelling die er echt niet alleen voor de kids is!!!

Of neem op 14 januari toneelgroep Blik met “Welkom in het bos”. Een voorstelling waarin twee vrouwen door het bos dwalen en daar de strijd aangaan met honger en dorst en onvermijdelijk ook op vreemde personages stoten tijdens hun verblijf in het bos.

En vast en zeker is er in het nieuwe ‘Theaterjaar” veel en veel meer te beleven in het theater aan de Kerkberg. Neem dus een kijkje op: www.theaterlandgraaf.nl om je verder te informeren. Het is overigens niet alleen theater. Ook muziek en andere zaken komen aan bod in Theater Landgraaf. Veel plezier alvast!

Please follow and like us:
Help-Desk