CURSUS BRIDGE BIJ SERVICE GILDE

Voor mensen die altijd al bridge wilden leren of voor spelers die het al kennen maar verdewr willen met bridge? Service Gilde Landgraaf biedt nu de mogelijkheid om net dat te doen.

Landgraaf, 11 december 2022, 19:17

Nu zijn er wel meer mensen die af en toe eens een kaartje leggen, en dat is prima natuurlijk, maar bridgen is net ietsje te ingewikkeld om zo maar eventjes te proberen. Bij het Service Gide in Landgraaf kan op maandagmiddag van 14:45 tot 16:45 les in bridge gevolgd worden. de eerste lessen voor de beginnerscursus en voor de cursus ‘Kennis uitbreiden’ nbegint over goed een maand op 16 januari 2023 in het Burgerhoes in Landgraaf, Sweelinckplein 1.

Wat is Bridge eigenlijk?

Bridge is een boeiend en spannend kaartspel waarbij men tegen 2 tegenstanders speelt en samenspeelt met een partner, die tegenover je zit. Het spel is er voor jong en oud, maar is zoals gezegd niet het gemakkelijkste kaartspel. Een uitdaging dus! Bovendien is het een mooie gelegenheid om je hersenen te trainen en ook nog eens andere mensen te ontmoeten.

Deelnemers aan de lessen hebben het lesboekje van Berry Westra deel 1: ‘leer bridge met Berry’ nodig. Dit kan men bestellen bij de docent. De cursus ‘kennis uitbreiden’ werkt overigens met thema’s. Alleen bij voldoende deelname gaat de cursus door, hiervoor dienen minimaal 8 personen deel te nemen. Aanmelden kan per mail: gildelandgraaf@gmail.com of inschrijven via de website: www.gildelandgraaf.nl Telefonisch is het gilde bereikbaar via het nummer: 045 569 5680 op[ maandag-, dinsdag- en woensdagmorgen van 09:30 tot 12:)) uur. tijdens de kerstvakantie is het kantoot gesloten.

Please follow and like us:
Help-Desk