ALFA SPORT DOET WAT FC LANDGRAAF ACHTERWEGE LAAT

FC Landgraaf verstopte zich niet, punten leverde dat echter niet op. Foto: DLC

De een vond het dan geen hoogstaande eerste helft, en dat mag dan wel juist zijn, maar vermakelijk was hij wel, net als de tweede helft trouwens. Vermakelijk in die zin dat we het dan wel over de neutrale toeschouwer of fan van ALFA Sport hebben. Voor FC Landgraaf was het echt niet geweldig te noemen.

Landgraaf, 17 oktober 2022, 21:43

Kansen waren er volop in de eerste helft, benut werden ze echter niet. En wat dat betreft blonk FC Landgraaf dan ook nog eens in de tweede helft uit. Dat deed ALFA Sport uit Schinnen dan weer niet en dat leverde dan ook meteen de volle buit op met een 1-3 overwinning te Landgraaf. Met name FC Landgraaf speler Van Esburg schoot eerst voorlangs en pegelde daarna ook nog eens het leer snoeihard tegen de lat. Het zat hem dus ook niet mee.

Inzet was er ruimschoots voldoende, daar lag het dus niet aan. Foto: DLC

In de eerste helft ging het spel eigenlijk behoorlijk gelijk op. Toen in de tweede helft de ploeg uit Schinnen eenmaal op voorsprong kwam werd FC Landgraaf gedwongen om de aanval te zoeken, hetgeen zoals veelal gebruikelijk, de verdediging niet ten goede kwam. Dat werd keihard door ALFA Sport afgestraft (Wesley van Dijk en Wesley Vermei namen de doelpunten voor hun rekening). Wat dat betreft dus een terechte overwinning voor het bezoekende elftal.

Betreffende de eretreffer voor FC Landgraaf: deze ging dus wel degelijk voor rekening van Van Esburg. Helaas werd de eretreffer wel te laat gescoord en, wederom helaas voor de club uit Nieuwenhagen, was 1 treffer in deze pot ook te weinig.

Fotografie en verslag: Lambert Rinkens, DLC.

Please follow and like us:
Help-Desk