FNV LOKAAL : THEMABIJEENKOMST

Op dinsdag 22 maart organiseert het FNV een themabijeenkomstbetreffende De Sociale Werkvoorziening. Menigeen heeft hier nogal wat vragen over en kan op die dinsdag de nodige antwoorden krijgen.

Landgraaf, 14 maart 2022, 12:40

Vragen over de Sociale Werkvoorziening zijn er helaas meer dan menigeen lief is. Ik was er al werkzaam voordat de boel in 2015 op slot ging, hoe zit dat nu? Wie is mijn werkgever, WOZL, WSP of het bedrijf waar ik te werk ben gesteld? Welke CAO is op mij van toepassing of hoe zit het met mijn pensioen?

Op dinsdagavond 22 maart organiseert het FNV daarom een themabijeenkomst hierover en wel in het Juphuis, Schandelerstraat 81, 6412 XN te Heerlen. Aanvang is om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur). Mensen die na de avond nog vragen hebben kunnen een persoonlijke afspraak maken voor een gesprek.

Aanmelden voor deze themabijeenkomst is wel noodzakeleijk. Dat kan telefonisch via: 088-3680142 of per e-mail: heerlen@vereniging.fnv.nl

Please follow and like us:
Help-Desk