DAVE ZAFARIN TRAINER FC LANDGRAAF

Dave Zafarin ondertekent zijn contract bij FC Landgraaf

Landgraaf, zaterdag 12 maart 2022, 16:15

De ene trainer gaat en de andere komt. Dit is ook het geval bij FC Landgraaf. Dennis Voorst is inmiddels trainer-af bij de club en Dave Zafarin neemt zijn plaats in.

Jos Steinen leverde het volgende stuk in inclusief foto. “Dave Zafarin ondertekent zijn contract in het bijzijn van links secretaris Wim Reintjens en rechts voorzitter Ben Vlake bij FC Landgraaf. Hij zal de komende 3 seizoenen samen met de overige leden van de technische staf de lijnen gaan uitzetten voor FC Landgraaf. De vereniging wenst Dave veel succes toe met het vervullen van deze prachtige uitdaging.”, aldus Jos Steienen

Dave Zafarin zal voor veel voetballiefhebbers geen onbekende zijn. Hij spoeelde onder andere bij RODA JC en De Graafschap. Tot voor kort was hij aan de slag bij het Klimmense Hellas.Leuk detail: Dave Zafarin maakte zijn eerste stappen bij RKSV Sylvia. Hij zal zich dus zeker thuisvoellen bij de Landgraafse fusieclub.

Fotografie: Jos Steinen

Please follow and like us:
Help-Desk