ALAAF! 8STE OLCK KOMT ERAAN!

Ja, het is eindelijk weer zo ver! De eerste concrete stappen in de goede carnavals richting worden dan nu toch maar weer gezet. De organisatie van het OLCK (Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer) zet er de schouders vol onder om in november klaar te zijn voor het evenement.

Landgraaf, 6 oktober 2021, 17:47

Voor de echte carnavalist was het de afgelopen tijd natuurlijk alles behalve prettig. Ja, in perspectief bezien heeft , Covid-19 heel wat ernstigere gevolgen gehad dan het uitblijven van sport, feesten of wat dan ook. En de ziekte heeft nog steeds zware gevolgen voor menigeen. Maar een leuke tijd was het voor, onder andere, de ware carnavalisten dus ook weer niet. Des te mooier dat er nu weer van alles kan en mag, waaronder ook het 8ste OLCK dus!

Voor alsnog kan de organisatie het 8ste OLCK plaats laten vinden met in acht neming van de RIVM regels, zoals geen 1,5 meter maar dan wel toegang via het Corona toegangsbewijs. Dat is dus heel mooi nieuws voor al die artiesten die in de afgelopen maanden niet konden en mochten. Echter, stil gezeten hebben ze echt niet!

De artiesten staan te popelen om nieuwste kersverse sjlagers ten gehore te brengen en die zou dan zo maar eens kunnen meedingen voor de hoogste eer op het 8ste OLCK. Het OLCK zal dit jaar plaatsvinden op zondagmiddag 14 november a.s. in Partycentra Het Streeperkruis te Landgraaf.

De inschrijving hiervoor loopt al sinds 24 september en sluit op 15 oktober. Dus twijfel niet langer en schrijf je in op het gezelligste Muziek konkoer in deze regio!

Meer informatie is te vinden op de website: www.olck.nl Voor eventuele vragen kan men via e-mail terecht bij de secretaris door het volgende adres over te nemen: secretaris@olck.nl ALAAF ALVAST!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk