IVN BOMENFESTIVAL UBACH OVER WORMS

Daar is ie dan: de uitnodiging voor een ieder die de natuur lief heeft. Maar en wellicht belangrijker: ook een ieder die het belang van de natuur aan de komende generaties door wil geven.

Landgraaf, 5 oktober 2021,18:22

Afgelopen zondag werd er een festival geopend worden in natuurgebied D’r Slieënberg in het Rimburgerbos, op de Steenenbergweg (einde Maastrichterweg). Een festival voor de natuurliefhebbers! De bezoekers konden en kunnen ontdekken en beleven hoe gul bomen zijn voor mensen, dieren én hun omgeving.

ZONDAG 10 OKTOBER

Het festival loopt dus nu al enkele dagen. Afgelopen zondag was er de officiële opening voor genodigden. De dagen daarna stonden er dagelijks nog andere groepen en activiteiten gepland. Welnu, aanstaande zondag 10 oktober tussen 10:00 en 16:00 bruist het natuurgebied D’r Sliënberg van de gevarieerde activiteiten voor gezinnen, vrienden, verenigingen én een ieder die kennis wil maken met onze Landgraafse IVN tijdens de Open bomenfestival dag.

Test je bomenkennis, rust heerlijk uit op prachtig beschilderde stoelen en verwonder je over alles wat je nog niet wist over het IVN en het leven van bomen. Luister naar prachtige verhalen, bezoek een presentatie over het vliegend hert om 14:00 uur en tal van andere leuke en ook leerzame zaken over de natuur in onze omgeving.

Verdere informatie over het Bomenfestival Limburg is te vinden op: www.ivn.nl/bomenfestival

Natuurlijk kunt u op de website van het IVN, www.ivn.nl ook terecht voor heel wat andere leuke en nuttige informatie betreffende het IVN.

Please follow and like us:
Help-Desk