JEUGTRAININGSDAG BIJ DE KAKERTSE BOYS

Landgraaf is, net als heel wat andere gemeenten, weer volop in beweging. En ook de Kakertse Boys laten zich in deze niet onbetuigd. Zij pikken de draad weer op met een speciale dag voor de jeugd.

Landgraaf, 13 juni 2021, 22:19

Het is niet zo dat er geen leven is in de Kakert. Allesbehalve. Maar qua voorzieningen is het huilen troef. En nu is de Kakert toch echt niet de kleinste wijk in Landgraaf. Maar leven is er toch. Neem bijvoorbeeld de Kakertse Boys, een klein maar fijn cluppie. Een van de drie clubs in Landgraaf die niet fuseren willen en dus eigenlijk al niet meer hadden kunnen bestaan. Maar ze zijn er wel degelijk nog.

Natuurlijk is het prima als clubs fuseren en daarmee hun voortbestaan zeker stellen. Anderzijds heeft zo’n kleine club die absoluut in zijn eigen wijk wil blijven ook zijn eigen charme en waarde. Uit liefde voor je eigen wijk blijven volharden en vechten tegen de bierkaai. De underdog. En wie heeft er geen sympathie voor de underdog in de sport?

Deze ‘underdog’ organiseert aanstaande zaterdag een Jeugdtrainingsdag. De vereniging trekt alles uit de kast om de jeugd te activeren op haar voetbalveld. En voor de kids wie niet wil voetballen, of er even tussenuit wil piepen, is er een springkussen. De activiteiten beginnen om 11:00 uur op 19 juni op het terrein aan de Sportweg.

De club heeft overigens met trainer Ben Labyed, een trainer die al bekend is in het Landgraafse, hij werkte in het verleden ook als leermeester bij S.V. Abdissenbosch. Een allesbehalve onbekende trainer dus. En hoe de jeugd getraind moet worden weet hij echt wel. Ga er dus gerust naar toe, al was het maar voor het springkussen of het terras bij de kantine.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk