NOG ENKELE DAGEN EN AVOND4DAAGSE LANDGRAAF GAAT VAN START

Het gaat lekker met de Landgraafse Avond4daagse. Nog slechts enkele dagen voor de boeg en lopen maar. Een update.

Landgraaf, 28 april 2021, 11:48

Het is de voorbije dagen het meest mooie wandelweer sinds weken. En laten we wel wezen, wandelen kan en mag dus wel nog. Bovendien, als je dan ook nog eens door de mooiste stukjes van deze gemeente mag lopen? Waarom dan niet? Doen dus.

Het aantal inschrijvingen loopt gestaag op, en er resten nog wel wat dagen om die inschrijving alsnog te doen. En ja, de organisatie heeft alles behalve stil gezeten.

Men heeft aardig wat werk moeten verzetten om alles voor mekaar te krijgen. En daar heb je dan een fiks aantal mensen voor nodig.De organisatie kan dan ook niet zonder vrijwilligers en die werden in de afgelopen tijd dan ook al in het zonnetje gezet. Zij hebben alweer eens een van die zaken mogelijk gemaakt, die zonder vrijwilligers tegenwoordig simpelweg niet meer kunnen.

Succes alom, en de Landgraafse Avond4daagse hangt dus de vlag uit. Ook letterlijk. Voor de mensen die de organisatie en het evenement ook zichtbaar willen steunen is er een vlag te koop. Tot en met 31 mei is de vlag te koop voor €5,-. Na de genoemde datum kost deze €10,-.

Voor meer informatie kan men terecht op: http://www.avond4daagselandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk