THE ROCK ONLINE MET EEN BAK AAN METALNEWS

Stevige muziek dus, en daar hoort dan ook een stevige bak met nieuws bij. THE ROCK ONLINE komt niet met een enkel berichtje of zo. Voilá, een tjokvolle agenda met volop keus van het Metalfront.

Lambert Rinkens, Landgraaf, 20 maart 2021, 17:37

Een waarlijk volle agenda en meteen nog het nodige ander nieuws. Over keuze valt dus niet te klagen op het Metalfront. Een kleine, willekeurige greep:

De Zweedse formatie BLOODBOUND komt met een nieuwe video behorende bij het nieuw te verschijnen album ‘Creatures Of The Dark Realm’. Inmiddels hun negende album.

THUNDERMOTHER, wederom een Zweedse powerhouse formatie. Zij komen meteen met een nieuwe video én single: The Road Is Ours.

Bij Metalville Records brengt SOLITARY haar derde video uit behorende bij het krachtige The Truth Behind The Lies album.

Upcoming concerts

Dan nemen we een kijkje op de concertagenda en wat blijkt? Vanaf 3 april 2021 tot en met 18 maart 2022 wemelt het nu al van de concerten. Over wat er tot aan de achttiende maart volgend jaar nog bij zal komen, hoeven we niet eens te beginnen, lijkt het. Ook hier een kleine greep uit het riante aanbod:

  • 03-04-2021 THUNDERMOTHER, Simplon te Groningen
  • 11-04-2021 MORS PRINCIPIUM EST, De Verlichte Geest te Roeselare (BE)
  • 07-05-2021 VICIOUS RUMORS, Oefenbunker te Landgraaf
  • 23-10-2021 ANVIL, ECI te Roermond
  • 29-102021 Pene Corrida+ Wolfbox, Oefenbunker te Landgraaf
  • 20-02-2021 ORDEN ORGAN 7, Doornroosje te Nijmegen.

Er staan overigens nog meer concerten op de agenda waar de betreffende locatie De Oefenbunker is. Een eventueel bezoekje van een concert aldaar is moeilijk een wereldreis te noemen. Om andere concerten te bezoeken vergt het al wat meer organisatie. In dit geval geen nood. THE ROCK ONLINE beschikt over het nodige vakmanschap in de persoon van Theo Samson.

Bezoek dus gerust de site voor meer informatie, voor eventuele vragen of het doen van een boeking. Het lijkt het ons sterk dat Theo Samson daar geen antwoord op heeft of niet helpen kan. De site: http://www.therockonline.nl

Op de site kan men dus ook terecht voor de complete agenda en inderdaad nog een bak aan ander Metalnews.

Voor meer informatie wat De Oefenbunker betreft kan men terecht op: http://www.oefenbunker.com

Bron en afbeeldingen: THE ROCK ONLINE

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk