INSCHRIJVING AVOND- VIERDAAGSE LANDGRAAF BINNENKORT VAN START

Laten we maar meteen vermelden dat het hier echt niet als grap bedoeld is, maar op 1 april start dus de inschrijving van de Landgraafse Avond4daagse. Actief en gezond bezig dus.

Landgraaf 20 maart 2021, 00:37

Het sociale en culturele leven lijkt dan nu weer stilletjes aan weer op gang te komen. Ook de Avond4daagse Landgraaf meldt zich weer op het actieve front. En dat is mooi. Heel mooi zelfs. In de verleden jaren bleek de organisatie van het wandelevenement toch wel wat uiterst aardigs op poten te hebben gezet, en dat bleek toch een meer dan behoorlijk succes te zijn. En nu komt er, weliswaar in iets aangepaste vorm, weer een nieuwe editie aan.

Anders dan anders

Anders dan anders dus. De wandelaar bepaalt zelf zijn eigen wandelomgeving bepaalt zelf het meest geschikte moment en kiest zelf zijn eigen uitdaging.

Judith Caenen, voorzitster van de Stichting Avond4daagse Landgraaf laat het volgende weten: ,, Gezond bezig zijn, bewegen, dat staat bij ons hoog in het vaandel. In deze bizarre tijd is bewegen nog extra belangrijk. Heerlijk buiten aan de wandel, uiteraard coronaproof, daar fleurt een mens van op. ….. We bieden onze deelnemers de keuze uit het afleggen van een route van in totaal 12 kilometer of 40 kilometer, verdeeld over 1 week in maand mei. Iedereen gaat aan de slag met zijn eigen uitdaging.”

Je kiest dus zelf de voor jou meest geschikte week in mei. In die week loop je dan het vooraf aan de organisatie doorgegeven aantal kilometers, of te wel het aantal kilometers waarvoor je je hebt ingeschreven. Gewoon lekker in je eigen omgeving, in je eigen tempo op je eigen route. De organisatie telt in die week het aantal wandelkilometers bij elkaar op. Die houden ze bij via een app op je mobiele telefoon of sporthorloge. Op de website kan men dan terugvinden hoe ver iedereen is die in die week met je meeloopt.

Virtuele route

Er zijn dus geen Avond4daagse-(pijltjes)routes door Landgraaf. Na inschrijving ontvangt men een link naar een kaart met de virtuele route. Op de kaart kan men precies zien hoe ver men, met zijn gelopen kilometers gevorderd is op de virtuele Avond4daagse routes. Men blijft gewoon zijn kilometers lopen daar waar men wil. De mooiste routes in of rondom Landgraaf, desnoods rondjes rond zijn eigen woning. Loopt men zijn kilometers in Landgraaf? Dan verstrekt de organisatie bij haar beschrijving nog tips voor een eventuele pauzeplek of ‘coffee to go’.

Inschrijving

Klaar voor de uitdaging? Reserveer dan alvast een week in mei in je agenda! Iedereen kan meedoen! De inschrijving voor de ‘Avond4daagse landgraaf, virtuele editie’, wordt geopend op donderdag 1 april. De kosten voor deelname bedragen €2,- per persoon. Houdt dus de website in de gaten. Na inschrijving legt men in de handleiding haarfijn uit hoe alles werkt. Doen dus!

http://www.avond4daagselandgraaf.nl

Bron: Avond4daagse Landgraaf

Afbeelding: Unsplash

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk