PIANOMEDITATIE KAN ALVAST OP DE AGENDA

Steven van Kempen, een prachtige concertvleugel, new-age muziek en minimal-music. Plaats dit gedurende maximaal in een kerkgebouw, en er komt wel degelijk iets speciaals uit de bus.

Landgraaf, 19 maart 2021, 21:57

Zo langzamerhand mag er dan eindelijk weer beetje bij beetje ietsje meer, of althans voorlopig dan. In maart en april vinden er in Amstenrade en Schinveld pianomeditaties plaats. In Amstenrade op zondag 28 maart en zondag 11 april om 15:00 uur in de Olv kerk en op woensdag 31 maart om 19:00 uur in de St.Eligiuskerk te Schinveld.

De organisatoren, STG Ostinato Concerten Nederland en STG. Music Art Limburg, hopen het publiek iets muzikaal ontspannends en moois te kunnen bieden met deze pianomeditaties. Maar wat is dat dan precies? Wel, het volgende dus: muziek van Steve Reich, Philip Glass en James Horner ligt er op te wachten. En hoogst waarschijnlijk op een manier die u maar uiterst zelden kunt en mag meemaken. Steven van Kempen zal de pianomeditaties voor u ten gehore brengen.

Bijzondere locatie

De pianomeditaties zullen in de kerk plaatsvinden. Door de nog steeds van kracht zijnde lockdownregels zijn kerkgebouwen hier gewoonweg het meest geschikt voor. Een sporthal zou toch ook moeten kunnen? Nee dus. De waarheid is in deze simpelweg dat de gemiddelde kerk een echt wel heel wat betere akoestiek heeft dan een sporthal. Omdat het nu dus in kerkgebouwen plaatsvindt kunnen er maximaal 3 x 30 bezoekers deelnemen.

Wees dus op tijd! Aanmelden kan door een te sturen naar ticketreservering@gmail.com . Bij aanmelding ontvangt u de informatie over de voorwaarden (i.v.m. Corona) en een bevestiging van uw plaats.

Ook aardig en prettig om te vermelden: het bezoeken van de pianomeditaties is gratis, en dat is tegenwoordig dan ook weer mooi meegenomen.

Bron: STG. Ostinato Concerten, STG. Music Art Limburg

Afbeelding: Unsplash

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk