COACH ANDRIES BEMELMANS: “…EINDELIJK WEER EEN WEDSTRIJD…”

Buiten sportief actief bezig zijn mag dan eindelijk weer. Weliswaar niet in competitieverband, maar toch. En bij V.V. Schaesberg leverde dat voor de MO19 meteen een primeur op.

Lambert Rinkens, Landgraaf 27 februari 2021, 20:10

Nu is de ene wedstrijd de andere niet, gelukkig maar mogen we dan concluderen. Had de vorige onderlinge wedstrijd voor het team van coach Andries Bemelmans nog een heel ander verloop, die ging namelijk verloren, nu was de coach terecht vol lof over de meiden.

Bovenstaande foto laat het eigenlijk al zien. Met z’n vijven niet bij machte om de dreiging af te stoppen. Nu moeten we wel vermelden dat de MO15-2 zich echt niet onbetuigd liet. Het verweer was er zeker, er bleek vandaag echter alleen geen kruid gewassen tegen het spel van de MO19. Bij de meiden zat er rust in het spel en bovendien speelde men met overzicht en overleg.

Coach Andries Bemelmans verwoordt de wedstrijd zo: “Een onderlinge wedstrijd tegen de jongens van de MO15-2. En het werd een primeur. Na een mooie wedstrijd, vooral qua veldspel, stond er een 6-3 overwinning voor de meiden op het bord. De laatste wedstrijd die de meiden speelden was ook tegen dit team maar destijds werd er nog met 7-4 verloren.

Nu dus een mooie overwinning. Het serieuzer trainen en vooral ook het altijd willen trainen werpen zijn vruchten af. Hetgeen terug te zien was in en aan het veldspel. Meiden top gedaan.”

Het betreft natuurlijk een oefenwedstrijd. Het plezier aan het voetbal en de sport staan in deze dan ook voorop. En de spelvreugde was ook duidelijk herkenbaar bij alle deelnemers op en naast het veld. En dat is ook eigenlijk het belangrijkste. Zoals reeds vermeld is de ene dag de andere niet. De spelers deden op deze dag wat zij konden en hadden er hun plezier aan. Bij de vorige wedstrijd was het resultaat omgekeerd. Het kan verkeren dus.

De onderlinge stand tussen de beide teams is dus nu 1-1. Of er op dat gebied ook nog een beslissing gaat vallen, zal de toekomst moeten uitwijzen. Toeschouwers zullen er dan vast en zeker zijn, want die waren er vandaag ook in ruime mate aanwezig.

Meer informatie over V.V. Schaesberg is te vinden op: http://www.vvschaesberg.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk