EINDELIJK: WEER LEKKER AAN DE BAL BIJ UOW’02

Jan Janssen pur sang: vol passie aan de bak met de jeugd van UOW’02

Eindelijk. In een hartverwarmend zonnetje ging men bij UOW’02 weer vol enthousiasme aan de bak. Maar niet zo maar: voetbaltechniek wordt bij de club tegenwoordig met hoofdletters geschreven. Een fotoreportage.

Lambert Rinkens, Landgraaf 21 februari 2021, 21:37

En eindelijk kon en mocht het dan weer: de belangrijkste bijzaak ter wereld werd, net als elders, bij UOW’02 weer opgepikt. En dat met gegronde reden. Bij UOW’02 rolt het technisch balletje weer. Op Park Ter Waerden genoten spelers en trainers volop van het lekkere weer én vooral het spel.

Een topdag dus.

Gisteren werd er na de noodgedwongen ‘winterstop’ van de afgelopen weken dan weer de draad opgepikt. Onder leiding van Jan Janssen trainde een selectie van jeugdspelers afkomstig uit de elftallen van de 9 tot en met de 14.

Over concentratie en oplettendheid was er niet te klagen.

Bij UOW’02 is men nu al geruime tijd een nieuwe weg ingeslagen. Er wordt volop energie en tijd gestoken in de jeugdopleiding. En dan hebben we het vooral over het begrip voetbaltechniek. Leermomenten voor de jeugd, denkt men dan. Echter niet alleen de jeugd moet aan de bak en van alles en nog wat oppikken. Ook de trainers van de jeugdelftallen moeten volop aan de bak. Het nieuwe traject gaat dwars door alle geleden van de club.

….en ‘gewerkt’ werd er wel degelijk……

Een heerlijke voetbaldag. Volop enthousiasme en volop spelplezier. Maar ‘gewerkt’ werd er wel degelijk. Het traject ‘voetbaltechniek’ mag er absoluut wezen. En het zou al heel raar moeten lopen als de insteek van UOW’02 in de toekomst geen vruchten zou afwerpen.

Nog net te jong. Echter, het enthousiasme is er nu al.

Voor meer informatie over UOW’02 kan men terecht op: http://www.uow02.nl

Fotografie: De Landgraaf Courant, Lambert Rinkens

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk