FC LANDGRAAF MAAKT NOODZAKELIJKE STAPPEN VOOR SEIZOEN IN 2021

Echt veel schot lijkt er niet te zitten in de allesbeperkende COVID-19 maatregelen. Sport en cultuur liggen grotendeels lam. FC Landgraaf laat zich daardoor echter niet uit het veld slaan en maakt de nodige stappen.

Lambert Rinkens, Landgraaf 1 januari 2021, 17:49

Het opgelegde vuurwerkverbod werd de afgelopen nacht redelijk goed door de burgers in acht genomen. Grote feesten werden er ook niet gevierd om het nieuwe jaar in te luiden. De nu geldende COVID-19 maatregelen leggen het normale sociale leven zo ongeveer plat. Culturele en sportieve activiteiten staan op een superlaag pitje. Des al niettemin moeten instanties en clubs toch verder. In de toekomst moet de draad weer opgepikt worden en daar moet men dus ook klaar voor zijn. Wat dat betreft is er dus in het nieuwe jaar meteen goed nieuws te melden.

FC Landgraaf boekte vrij recent dan ook de volgende successen. Het bestuur van de vereniging maakte bekend dat ook tijdens het seizoen 2021/2022 Dennis Voorst de rol van hoofdtrainer bij FC Landgraaf op zich zal nemen. Assistent trainer van het eerste team en trainer van het tweede team zal net als in het nu lopende seizoen Roger Peeters zijn. Lars Feiter zal de rol van trainer bij de lagere seniorenteams op zich nemen. Guus Vrancken zal als technisch coördinator samen met genoemde trainers de vereniging blijven steunen om zo de sportieve ambities van de club in de toekomst waar te kunnen maken.

Welkome opsteker voor het nieuwe jaar

Het hierboven genoemde is dus een flinke stap. De stabiliteit zorgt voor rust en duidelijkheid binnen de club, maar daar alleen redt je het niet mee als vereniging. Het financiële plaatje moet ook kloppen. Desbetreffend wist FC Landgraaf ook de nodige winst te boeken. Naast het nu, helaas veel te weinig in gebruik zijnde nieuwe kunstgras, prijken de reclameborden van meerdere kersverse sponsoren. Sponsoren die het voetbalhart dus op de goede plek hebben. Reclame betalen middels borden langs een veld waar, zoals het er nu naar uitziet, de eerste tijd geen publiek naar wedstrijden kan komen kijken, is in deze wel een hele welkome, sportieve en mooie geste.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk