ÉN EEN ORIGINEEL CADEAU ÉN METEEN JE CLUB STEUNEN

De voetbalvelden liggen er stil en verlaten bij, maar dat zegt niet alles, lang niet alles zelfs. Een club is natuurlijk meer dan een veld alleen. Neem bijvoorbeeld FC Landgraaf.

Landgraaf, 6 december 2020, 19:14

Dat er van alles en nog wat stil ligt moge, helaas, bekend genoeg zijn. COVID-19 hier en COVID-19 daar, ellende en nog eens ellende. Maar dat betekent niet dat je niets voor je cluppie of voor een ander betekenen kunt. Neem bijvoorbeeld FC Landgraaf, daar vliegen momenteel de kerstpakketten de deur uit.

FC Landgraaf stelde verschillende pakketten samen die met de kerst, of eventueel later, als cadeau de deur uit kunnen. Leuke pakketten voor de kinderen (met snoep dus) en ook leuke pakketten voor de ouderen onder ons. De pakketten worden trouwens netjes thuis afgeleverd.

Voor meer informatie kan men terecht bij de penningmeester van de club door het volgende adres over te nemen: penningmeester@fclandgraaf.nl of door in te loggen op de facebookpagina: http://www.facebook.com/FC-Landgraaf-110582550596274/Bestellen kan dus ook bij Paul Smeets of Ingo van Deursen.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk