VOORLEESEXPRESS ZOEKT VRIJWILLIGERS

Lezen is mooi, lezen is leuk, lezen is leerzaam, onderhoudend en duizenden andere zaken. Maar lezen is vooral belangrijk om in deze maatschappij mee te kunnen draaien. En dan is de Voorleesexpress wel verdomde handig!

Landgraaf, 5 december 2020, 18:58

De Nederlandse taal, de regels en regeltjes die er bij horen, zijn niet echt de makkelijkste te noemen. Vrijwilligers die de helpende hand bieden aan kinderen en hun ouders die het er moeilijk mee hebben zijn dus meer dan welkom bij de Voorleesexpress in de bibliotheek te Landgraaf.

De vrijwilligers lezen voor, spelen taalspellen en verkennen samen met het gezin de bieb. Dit vanzelfsprekend met inachtneming van de coronaregels. Ook nu, ofwel net nu, in deze moeilijke coronatijden zijn de vrijwilligers meer dan nodig en welkom in de bibliotheek te Landgraaf. Een ieder die interesse heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan kan telefonisch contact opnemen emt het nummer: 045-5695660 of een mail sturen door het volgende adres over te nemen: voorleesexpress@bibliotheeklandgraaf.nl.

Natuurlijk kan men ook meer informatie inwinnen door eens de bibliotheek binnen te wandelen of alvast een kijkje te nemen op: http://www.voorleesexpress.nl/locatie/landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk