GALERIE IPOMAL OPENT WEER HAAR DEUREN

Ipomal Galerie pikt de draad weer met een selectie van werken die een kleine indruk geeft van wat de galerie normaliter te bieden heeft. De moeite waard voor een nadere beschouwing dus.

Lambert Rinkens, Landgraaf 21 november 2020, 21:43

Eigenlijk zou het werk van Nicole Hardy dit jaar onder de aandacht gebracht worden, maar zoals een enorme bak aan evenementen en andere zaken viel ook dit ten slachtoffer aan de COVID-ellende. Ipomal Galerie heeft daarom, in overleg met de kunstenaar, besloten de geplande expositie te verschuiven naar een later tijdstip. Maar zoals altijd schept het verdwijnen van het een, plaats voor het mogelijke verschijnen van het ander.

Ipomal Galerie pikt momenteel de draad weer op met een verkoopexpositie met een selectie van het werk dat de galerie uit voorraad tot haar beschikking heeft. Nog steeds gelden de regels die het COVID-19 virus ons opdringt, en bezoek zal helaas niet groter mogelijk zijn dan in groepjes van maximaal vier personen onder acht neming van de 1,5 meter afstandsregeling.

De openingstijden zijn: vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur, zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 uur en op afspraak.

Tot slot, Galerie Ipomal zal zo snel mogelijk laten weten wanneer de expositie van Nicole Hardy wel zal plaatsvinden.

Meer informatie over de galerie vind u op: http://www.ipomal-galerie.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk