HEEMKUNDEBEZOEK NOG WEL EVEN NIET MOGELIJK

Het liep eigenlijk best wel lekker bij Heemkunde Landgraaf, maar opnieuw gooit ook hier COVID-19 roet in het eten. De Heemkunde locatie bezoeken is voorlopig van de baan.

Landgraaf, 18 oktober 2020, 20:55

Het bezoeken van de Heemkunde locatie verliep gesmeerd. Dermate gesmeerd dat er ook ingegrepen moest worden om de aangegeven afstand te kunnen blijven handhaven. de verkoop van het nieuwe boek ‘Wederopbouw’ was best een succes te noemen, totdat de nieuwe maatregelen er, wederom, een einde aan maakte.

Voorlopig is een bezoek aan de Heemkundevereniging uit den boze en wel minimaal tot en met 7 november. Na de door de regering aangekondigde periode van twee weken zal er geëvalueerd moeten worden en kan er dan pas beslist worden of en wanneer er wel weer bezoek mogelijk is.

De aankoop van het boek, ‘Wederopbouw’ en de cursus ‘paleografie’ zijn dus even van de baan. Idem dito geldt ook voor het bezoeken van de studiezaal.

Helaas moeten we dan zeggen. Wilt u op de hoogte blijven van wat er verder nog kan en mag bij de heemkundevereniging, neem dan een kijkje op de volgende site: http://www.heemkundelandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk