THEATER LANDGRAAF OPENT HAAR DEUREN MET STEUN VAN ARTIESTEN

Ook de culturele sector voelt de Covid-19 pijnen. Theater Landgraaf ontvangt echter hartverwarmende steun van de artiesten zelf. Een nieuw seizoen begint vervult met hoop.

Lambert Rinkens, Landgraaf, 31 augustus 2020, 20:52

Niet alleen de sportieve kant van het sociale leven komt weer op gang. Ook Theater Landgraaf opent de deuren en dat met veel hartverwarmende steun van de artiesten zelf.

De opening van het nieuwe seizoen vond gisteren, 30 augustus 2020, plaats. In het oude kerkje te Waubach pikte de culturele sector de draad weer op. Aardig wat lokale artiesten onderkenden het huidige Covid-19 probleem en boden gratis hun diensten aan om zo theater Landgraaf te steunen.

Laten we er maar eens enkele noemen. Paul van Loo, de ‘drie boys’ (Kevin, Ilja en Erik) van toneelgezelschap Ambras en pianist Sino Schoonbrood.

Kleine troost

Theater Landgraaf is tevens de thuishaven voor Jeugdtheaterschool Landgraaf. Tijdens de sluiting, vanwege Covid-19, konden voor dit gezelschap dan ook geen lessen gegeven worden. Ook de eindpresentatie viel dus in het water. Een kleine troost was er echter voor het jeugdig talent: tijdens de opening kon de Basic-Musical-lesklas een optreden verzorgen.

Verder geldt er natuurlijk ook hier het volgende: een ieder die het Theater, of een ander culturele artiest, groep of instantie wil steunen, is natuurlijk van harte welkom!

Meer informatie over Theater Landgraaf kunt u vinden op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Fotografie: Theater Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk