VALERY RUTJENS VALT IN DE PRIJZEN BIJ SNACKPOINT

Een trouwe klant van Snackpoint ’t Loo kon haar oren niet geloven. Maar het was wel degelijk de waarheid: zo maar pardoes een auto rijker! Het zal je maar gebeuren.

Lambert Rinkens, Landgraaf 20 juli, 20:14

Valery Rutjens is nog steeds in de wolken. Wat gebeurde er? De telefoon rinkelt en er wordt haar vertelt dat zij een gloednieuwe Toyota Aygo gewonnen heeft. De 31- jarige wijkverpleegkundige zei het volgende: ” Ik kon het niet geloven, ik ben na het telefoontje naar de snackbar gereden om te vragen of dit echt was!”

De snackbar was afgelopen zaterdag versierd met ballonnen en wachtte op Valery. Zij nam eerst een bos bloemen in ontvangst en daarna de sleutel van haar nieuwe wagen. Ook Frans, de franchise horeca ondernemer van snackbar ’t Loo aan de Heigank te Nieuwenhagen, was meer dan in zijn nopjes met het gegeven dat een van zijn trouwe klanten op zo’n manier in de prijzen mocht vallen.

De wagen werd beschikbaar gesteld door Foodticket. Een bedrijf dat bestel en betaalsystemen levert voor de horeca. Hun loterij vindt tweemaal per jaar plaats.

Bron en fotografie: Foodticket

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk