POPPODIUM OEFENBUNKER KAN UW STEUN GEBRUIKEN

Landgraaf telt echt niet zo veel poppodia, daar moeten we dus zuinig op zijn. En in deze tijd kan de Oefenbunker zeker alle steun gebruiken.

Landgraaf 16 juli 2017, 19:55

Landgraaf telt maar heel weinig poppodia en strikt genomen is er maar een die niet alleen in de regio maar ook ver daarbuiten bekendheid geniet. Uit eigen ervaring weten we dat er ook bezoekers uit België en Duitsland naar de concerten van de Oefenbunker toekomen.

Tel daar bij op dat de oefenbunker tal van bands, muzikanten èn tal van aspirant muzikanten de ruimte en kennis biedt die er in huis is, en het belang van de Oefenbunker wordt ineens meer dan duidelijk.

Door alle problematiek die er door COVID-19 momenteel heerst kan de Oefenbunker zeker uw steun gebruiken. En alle bedragen zijn welkom, groot of klein. De Oefenbunker waardeert ze allemaal. Doneren kan door naar de website van de Oefenbunker te gaan en daar eenvoudigweg de aangegeven stappen te volgen. Daar kan de lezer dan ook meteen de laatste stand van zaken en andere informatie over de Oefenbunker vinden.

De Oefenbunker: http://www,oefenbunker.com

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk