ZOMER CHALLENGE LTCD IS VAN START GEGAAN

Bij LTCD is de Zomer Challenge volop bezig. Ligt je eigen sport eruit vanwege de zomerstop, dan is dit de kans om eens te proeven en snoepen aan tennis en padel.

Landgraaf, 10 juni 2020, 12:48

Sport is gezond en sport is mooi. En de simpele waarheid is dat een fiks aantal mensen eenvoudigweg niet zonder kan. Waarom dan niet van een andere sport genieten als je eigen sport stil ligt vanwege de zomerstop?

Bij Tennis en Padel vereniging LTCD kan dit deze zomer. De Zomer Challenge is al begonnen, maar daar kun je op ieder moment gewoonweg instappen. De clinics zijn zeker de moeite waard. Wat gebeurd er dan tijdens deze clinics?

  • Om 09:30 uur is er ontvangst met koffie en vlaai.
  • Om 10:00 uur is er de aanvang van de clinic onder leiding van enthousiaste en gecertificeerde trainers en tevens een woord van de voorzitter omdat de vereniging nu een officiële padelclub is geworden.
  • De start van de wedstrijdronde is om 11:30 uur.
  • Van 12:30 uur tot +/- 13:00 uur de demonstratiewedstrijd tussen de trainers.
  • Afsluitend is er dan de smakelijke en vooral gezellige bbq.

Tot slot. De Zomer Challenge is er absoluut niet alleen voor volwassenen. Ook de jeugd is van harte welkom om deel te nemen ! Voor meer informatie over Tennis en Padel kunt u terecht op:http://www.ltcd.nl

Fotografie: Flickr

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk