PARTY KRYNER WEER KLAAR VOOR ACTIE

Het publiek zal binnenkort weer kunnen swingen met de Party Kryner. Niet zoals hutjemutje als op de foto, maar het kan wel weer.

Lambert Rinkens, Landgraaf 27 juni 2020, 20:35

De Party Kryner (Ronald Pijls en Kyle Schielen) hebben er, net als de meeste andere artiesten, lang naar uitgekeken: optreden. Binnenkort mogen ze weer aan de bak.

Voor Kevin en Ronald gold hetzelfde als voor menige andere artiest. Plannen voor nieuwe muziek moesten helaas, omdat er niet genoeg inkomsten zijn de ijskast in. Nu zat het de Party Kryner, vooral Ronald Pijls sowieso al niet mee. De vrijdag voor de carnaval bezocht Ronald de huisarts en viel daar flauw. Eerst dacht men aan een longontsteking maar het bleek een influenza virus te zijn. Te weinig witte bloedlichaampjes en Ronald dus danig verzwakt. Een geluk bij een ongeluk dat hij bij de huisarts onderuit ging.

Ronald is dus weer hersteld en dat mooi op tijd. De Party Kryner gaan dus weer optreden. Ruim 20 grote optredens gecancelled in binnen- en buitenland. Nu even geen grote optredens dus, maar kleinere optredens in de buurt. Daar heeft het duo nu dus veel meer tijd voor. Contact opnemen met de mannen mag dus altijd.

Muzikaal gezien gaat het overigens wèl lekker. Hun nummers draaien als een tierelier op Spotify en Itunes. Daar wordt hun muziek wereldwijd dagelijks in ruim 80 landen beluisterd. Meer dan leuk dat de band nu dus beschikbaar is voor kleinere lokale en regionale feesten. Da’s dan weer een meevaller voor het publiek.

Meer informatie over de band is te vinden op: http://www.partykryner.nl


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk