TENNIS OF PADEL TIJDENS ZOMERSTOP BIJ LTCD’79

Als je sport stil ligt vanwege de zomerstop biedt LTCD’79 en alternatief waarmee je verder kunt. Tennis of padel als team door de zomerstop heen met een compact lidmaatschap.

Landgraaf 26 juni 2020, 21:33

Tennisvereniging LTCD’79 biedt deze zomer tennis en/of padel voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport èn aan andere geïnteresseerden. ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hun uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 3 tennislessen /padeltrainingen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Tevens zal er een clinic plaatsvinden.

De Zomer Challenge is er niet alleen voor volwassenen maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis/padel wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich via de site http://www.ltcd.nl individueel of met teamgenoten inschrijven. Kosten zijn €40,- p.p. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging LTCD’79. telefoonnummer 06-37435023 of door te mailen naar: secretariaat@!ltcd.nl Er is trouwens geen inschrijfstop. Mensen kunnen dus ook nog op een later tijdstip instappen!

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk