POPPODIUM NIEUWE NOR BREIDT FIKS UIT

De Nieuwe Nor zal groter uit het corona tijdperk tevoorschijn komen dan men erin gegaan is. Een flinke verbouwing zal de capaciteit verdrievoudigen.

Landgraaf, 21 juni 2020, 20:55

Op vrijdag 19 juni is er gestart met de verbouwing en uitbreiding van de NIEUWE NOR. In de nieuwe grote zaal is straks plaats voor 650 bezoekers, een verdrievoudiging van de huidige capaciteit.

De NIEUWE NOR opende in december 2006 haar deuren als eerste professionele poppodium van Limburg. Door het grote succes van de afgelopen jaren is de huidige zaal te klein geworden. Met de geplande uitbreiding en verbouwing verdrievoudigt niet alleen de capaciteit maar wordt er ook logistiek een flinke stap vooruit gezet. De uitbreiding biedt bovendien de mogelijkheid om het programma te verbreden en grotere evenementen te organiseren. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2021.

Op dit moment ervaart de NIEUWE NOR net als alle anderen de gevolgen van de coronacrisis. Er kunnen voorlopig dus nog geen publieksactiviteiten worden georganiseerd. In de tussentijd biedt de NIEUWE NOR haar trouwe publiek een alternatief programma, deels online en zo mogelijk binnenkort op andere locaties.

Verder laat de organisatie weten dat men verwacht door een aantal ingrepen, samen met haar partners, een gezonde financiële basis voor de toekomst te hebben veiliggesteld.

Meer informatie over poppodium DE NIEUWE NOR is te vinden op: http://www.nieuwenor.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk