HET SPELERSCAROUSEL, KOMEN EN GAAN BIJ SVN

Ondanks dat er geen competitie is, is er toch het nodige nieuws. Enkele opmerkelijke wisseling van voorhoede binnen het elftal FC Landgraaf doet van zich spreken.

Lambert Rinkens, Landgraaf 18 juni 2020, 21:00

En toen was er corona. Einde seizoen dus. Maar SVN en Sylvia deden echter toch van zich spreken door te fuseren en verder te gaan als FC Landgraaf. Een welkome zaak voor beide verenigingen en het voetbal.

Maar het is inmiddels juni en dan draait het carrousel, zoals gewoonlijk volop. Momenteel doen de mututies bij FC Landgraaf echter de nodige mutaties van zich spreken. Een zo goed als complete voorhoede vertrekt en een nieuwe komt eraan. Ook niet alledaags dus.

Het spelerscarousel draait volop bij de nieuwe Landgraafse club. Mitchell Mertens, Vichy Marchena, Sefa Sarigöz, Glenn Lemlijn vertrekken respectievelijk naar: Brunssum, RVU, RKHBS en LHC. De nieuwe aanwinsten zijn Jasper Braad, Boy Raamackers, Mart Senden, Daan Delahaye en Jeffrey Merx, respectievelijk van Schaesberg, Bekkerveld en twee maal UOW’02.

Guus Vrancken, een van de trainers laat alvast weten dat hij zeker toekomst ziet in de nieuwe aanwinsten. Voor de trainers en het publiek is het in deze dan ook meer dan spannend om te vervolgen hoe de ene voorhoede vervangen wordt door de andere.

Voor meer informatie over FC Landgraaf kunt u terecht op: http://www.svn-landgraaf.nl

Bron: Jos Steinen

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk