AANVULLENDE UITLEG BIJ BEZOEK HEEMKUNDE

De oude boerenhoeve Kerkstraat 2 te Nieuwenhagen. Wie bijvoorbeeld meer hierover wil weten kan terecht bij heemkundevereniging Landgraaf. Maar in deze tijd is dat net even iets moeilijker. Extra uitleg.

Lambert Rinkens, Landgraaf 16 juni 2020, 21:06

Wie ook maar iets meer te weten wil komen over de geschiedenis van Landgraaf of bijvoorbeeld de geschiedenis van zijn familie kan terecht bij de Heemkundevereniging Landgraaf. Eergisteren berichten wij al dat dit in deze tijd echter aan strikte regels is gebonden.

Voorzitter Jo Schiffelers laat het volgende weten: ” Op zaterdag 13 juni zijn wij weer voorzichtig van start gegaan met 4 bezoekers in de studiezaal. de bezoekeras waren blij dat zij weer konden komen. Zij werkten in een veilige omgeving (voldoende afstand, handen ontsmetten, zo weinig mogelijk beweging etc) een aantal boeken kun je zelf pakken en anderen uitsluitend door de baliemedewerkers. Kijk van te voren dus even in de inventaris nwelke boeken je wilt gebruiken. Voor volgende week zaterdag hebben zich al 5 mensen aangemeld. Bij 9 aanmeldingen stoppen we.

Dan nog dit

Mondeling aanmelden kan dus niet. Wie terecht wil bij de Heemkundevereniging zal zich per email vooraf moeten aanmelden. Bovendien zul je moeten verklaren dat jezelf en je huisgenoten geen klachten hebben. Aanmelden kan wekelijks tot en met de woensdag voor de daaropvolgende zaterdag.

Bovendien is de voordeur dus gesloten en zul je moeten aanbellen zodat de baliemedewerkers je veilig naar binnen kunnen laten. Tot slot: bij voldoende belangstelling kan er met ingang van de schoolvakanties eventueel met twee tijdsblokken (maximaal 2 uur en een kwartier per blok) gewerkt worden.

Afbeelding: Wiki Commons

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk