DJ SCHOOL RANSDAAL: IN 2 UUR DE BASIS

In twee uur tijd leg je er de basis voor je DJ-toekomst. Of je daar professioneel of als hobbyist mee verder wilt is dan gewoonweg je eigen keuze. Maar beide kunnen.

Lambert Rinkens, Landgraaf 15 juni 2020, 20:22

Beatmixen, Turntablism, produceren en Partyjock? Menigeen weet het dan niet of niet precies. Maar we hebben het wel degelijk over begrippen die voorkomen binnen een van de meest snel groeiende hobby’s ter wereld. En dat wat het precies inhoudt is best te leren, en ook nog eens binnen mum van tijd. Geen langdurige en geld rovende vervolgcursussen. In twee uur tijd lekker de basis leren, et voilá.

Op zaterdag 4 juli vindt er de dj day SUMMER EDITION plaats vn DJ SCHOOL Ransdaal. Dan kunnen cursisten de basis leggen en proeven van het mixen. Of cursisten er dan mee verder willen ligt natuurlijk aan hun zelf. Maar die kans en mogelijkheid is er zeker.

In 22 jaar tijd heeft de DJ School te Ransdaal zich continu weten te bewijzen. Londen, New York, Parijs èn Ransdaal zijn de plaatsen waar de vestigingen liggen. Ransdaal lijkt dan inderdaad de meest voor de hand liggende optie… en vooral in deze tijd.

Deelnemen aan de DJ SUMMERTIME EDITION of meer willen weten? Ga dan naar: http://www.djschool.nl

Afbeelding: You Tube

Bron: DJ School Ransdaal

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk