HEEMKUNDE LANDGRAAF IN CORONATIJDEN

Heemkunde Landgraaf heeft sinds kort een nieuw bestuurslid in zake PR & Communicatie: dhr Frans Theunissen. En zijn eerste bericht gaat, hoe kan het ook anders in deze tijd, over de effecten van corona.

Lambert Rinkens, Landgraaf 14 juni 2020, 17:41

In plaats van een leuk of vrolijk bericht over de leden, een excursie, lezing of de vrijwilligersavond mag het eerste redactionele bericht van Frans Theunissen meteen over de gevolgen van corona gaan betreffende de Heemkundevereniging Landgraaf.

Het gaat dan in hoofdzaak over de gewijzigde openingstijden in Het MFC An de Voeegelsjtang. Heemkunde Landgraaf ziet de rest van het kalenderjaar 2020 als volgt.

De studiezaal was sowieso al vanaf maart gesloten. Nu wordt deze weer, in beperkte mate, opengesteld. In plaats van de woensdag- en zaterdagmiddag is er vanaf 13 juni tot en met 11 juli alleen geopend op de zaterdagmiddag van 13:00 uur tot 15:15 uur. En dit geldt uitsluiten voor een maximaal aantal bezoekers van 9 personen. Deze dienen zich echter wel uiterlijk op de woensdag vooraf aan te melden.

Tijdens de hernieuwde openstelling zullen de Corona-maatregelen strikt worden nageleefd. In de studiezaal mogen 3 personen achter 3 computers plaatsnemen. De overige 6 personen kunnen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar in de kantine terecht. Verder zijn er 2 vrijwilligers als baliemedewerker aanwezig.

Overigens zijn alle andere activiteiten, zoals ledenexcursie, vrijwilligersavond, ledenavond en lezingen voor de rest van dit jaar geannuleerd.

Voor meer informatie over de Heemkundevereniging Landgraaf kunt u terecht op: http://www.heemkundelandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk