VOORLEESEXPRESS ZOEKT VRIJWILLIGERS

Dat lezen en taal mooi en belangrijk zijn weet zo ongeveer iedereen. Maar lezen leer je meestal op jonge leeftijd en dat wil wel eens mis gaan. En dat levert achterstand op en daar kan wat aan gedaan worden.

Landgraaf 4 juni 2020, 20:03

Kinderen van 2 tot 8 met een taalachterstand helpen om die achterstand weg te werken is belangrijk. Buiten dat levert het ook nog eens voldoening en plezier op! Dus zoekt de bibliotheek vrijwilligers om de Voorleesexpress te versterken. Vrijwilligers springen niet het koude water in, zij worden getraind en begeleid. Buiten de persoonlijke begeleiding is er ook nog eens de e-training. Goede zaak dus!

Aanmelden kan door telefonisch contact op te nemen met het nummer: 045 5695660 of door het volgende email adres over te nemen en te mailen naar: voorleesexpress@bibliotheeklandgraaf.nl

Afbeelding: You Tube

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk