VANHAREN OPENT FILIAAL OP DE KAMP

Ze lijken er al altijd al geweest te zijn: schoenen. En schoenen kopen lijkt voor sommigen lijkt het een obsessie. Dan is het wel handig als er weer een zaak opent waar je ze kopen kunt. vanHaren opende vandaag weer in Op de Kamp.

Lambert Rinkens, Landgraaf 16 mei 2020, 21:13

Nu is dat natuurlijk niet helemaal waar dat schoenen er al altijd waren. Naar schatting een kleine 15.000 tot 20.000 jaar geleden schijnen ze voor het eerst gedragen te zijn. En inderdaad zijn schoenen voor sommigen een obsessie. Vandaag viel er over bezoek dus niet te klagen bij het opnieuw geopende filiaal van vanHaren in de Vivaldipassage in Op de Kamp.

Natasha Maurmair en haar collega’s hadden er blijkbaar weer zin in. Goedgemutst hadden zij er de handen vol om alles volgens de nieuwe regels te laten verlopen. Niet meer dan 20 mensen tegelijk in de zaak. Duidelijk gemarkeerde in- en uitgang en bovendien als extra maatregel de handen van klanten die gedesinfecteerd werden.

Overigens zal de officiële heropening pas na de Corona crisis plaatsvinden en dan zal er naar alle waarschijnlijk ook een actie aan gekoppeld worden. Dat mocht vandaag dus niet.

fotografie: De Landgraaf Courant


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk