NIEUWE NOR LANCEERT LIVESTREAM DANCE

Ook tijdens de coronacrisis wil poppodium de Nieuwe Nor haar bezoekers niet los laten. Online activiteiten moeten voor een blijvend contact zorgen. een van de activiteiten: Livestream Dance.

Landgraaf 3 april 2020, 15:46

De zaal van poppodium de Nieuwe Nor, die normalerwijs gonst van de energie, ligt er nu stil en leeg bij. Echter, op het podium is er wel degelijk activiteit. Online activiteiten zullen dat wat er daar op het podium gebeurd bij het publiek gaan brengen.

Dance-platform Nieuwe Nor Nacht presenteert vanaf 4 april èlke zaterdagavond onder de noemer Nieuwe Nacht Nor Live dj-sets van lokale artiesten in diverse genres.

Onder andere Murder Tribe, Rick Roblinski, RXmode, Pope, Havey OTM en tal van anderen zullen de revue passeren. Uptempo Hardcore, Dark Electro, Psytrance, Early Hardcore of Drum & Bass zijn maar enkele van de genres die de breedte van het scala laten zien. Dit initiatief is op Facebook en Instagram te volgen.

De Nieuwe Nor gaat ook andere activiteiten naar de online omgeving verplaatsen.De talk-show avonden over het 50-jarig jubileum verschuiven naar de maandagavond 21:30 op Facebook. Vanaf 5 april is er de online veiling van Born From Pain ten bate van Café Bluff, de thuishaven van underground muziek in Parkstad.

Dit is echter slechts een greep uit de nieuwe planning van het poppodium. Liefhebbers en geïnteresseerden kunnen voor meer informatie een kijkje nemen op: http://www.nieuwenor.nl of: http://www.facebook.com/poppodiumNIEUWENOR/

Bron en afbeelding: Poppodium Nieuwe Nor

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk