GELEENS MAMA’S PRIDE IS HELAAS OOK VAN DE BAAN

Geen live optredens van de aangekondigde bands op het MAMA’S PRIDE FESTIVAL te Geleen. Maar de organisatie wil en gaat de bands wel ondersteunen door middel van de social media.

Lambert Rinkens, Landgraaf 28 maart 2020, 21:24

Het was al onder voorbehoud, maar nu is het definitief. Het Geleense MAMA’S PRIDE FESTIVAL is nu ook afgelast. Jammer voor de liefhebbers en de organisatie, maar voor de bands in het bijzonder. Daar wil de organisatie het echter niet bij laten. Zij hebben een plan bedacht om de bands toch te steunen.

De organisatie kijkt momenteel welke bands er van de nu afgelaste editie doorgeschoven kunnen worden naar het volgend jaar. De organisatie maakte verder bekend dat ook volgend jaar vast te houden aan Moederdag als festivaldag.

Verder gaat de organisatie de bands actief steunen door ze alsnog onder de aandacht van het publiek te brengen. Mensen zitten nu thuis veelal op social media. Men zal de bands nu de komende tijd de revue

Bands, sponsoren, toeleveranciers en anderen, kunnen op die manier nu de revue passeren en de organisatie roept het publiek op de diverse kanalen te volgen om gemeenschappelijk alsnog, vooral in deze tijd, toch van het muziekplezier te genieten.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk