MAMA’S PRIDE FESTIVAL TE GELEEN EN DE VOORPRET !

Zoals wel vaker in deze ongewisse tijd een aankondiging onder voorbehoud. Laten we er maar het beste van hopen en inderdaad toch maar genieten van de voorpret van het: MAMA’S PRIDE festival.

Lambert Rinkens, Landgraaf 21 maart 2020, 23:12

De straten zijn zo goed als leeg, en dat terwijl het eigenlijk een best mooie maartse dag is. De zon is eindelijk weer iets meer present als de afgelopen weken en dat maakt normaal gesproken een mens toch levenslustiger. Maar daar is in deze tijd niet veel van te merken. Voorbijgangers met boodschappentassen, mensen die de hond uitlaten of een enkele trimmer zijn nog buiten te vinden. Mensen zijn bang, het hangt in de lucht en het is bijna te proeven. Het coronavirus is allesbepalend geworden in de samenleving. En toch, het leven moet verder gaan. Tijd voor wat voorpret dus.

Mama’s Pride festival presenteert, onder voorbehoud, maar met een positieve insteek toch haar programma. Een van de organisatoren, voorzitter Koen van den Berg, verwoord het zo: “Alles staat on-hold nu, daarom maken wij in ieder geval wel een en ander bekend. Dan kunnen de mensen zich in ieder geval een beetje op een leuk festival verheugen! ….. “

Het festival

Zaterdagmiddag zullen enkele van de toppers hun opwachting maken op het Mama’s Pride Festival. Rowwen Hèze voorman Jack Poels en oudgedienden als Livin’Blues Experience alsmede Bettie Serveert. Maar daar laat Mama’s Pride het niet bij. De line up bevat onder andere: Cookies and Cream, Golden Era, Yin Yin, Karsu of Tamikrest. Tijdens de pauze zal Dj 45 er voor zorgen dat het eigenlijk geen pauze is muzikaal gezien.

Mits het festival zijn doorgang zal vinden, staat het tot dusver voor zaterdag en zondag 8 en 9 mei 2020 gepland en wel in het Burgemeester Damenpark te Geleen. Meer dan leuke bijkomstigheid: het is gratis toegankelijk.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk