GEVECHT XAVIER KÖLEN OM BENELUXTITEL VERSCHOVEN NAAR MEI

Het wemelt van de afmeldingen en afzeggingen. Helaas, maar het is niet anders. Voor heel wat activiteiten is dat ook meteen definitief. Gelukkig geldt dit echter niet voor Xaviers Kölens titelgevecht om de BeNeLux titel.

Lambert Rinkens, Landgraaf 14 maart 2020, 16:01

Helaas moet er voor een meer dan bekende reden van alles en nog wat afgezegd worden. En voor menig evenement is dat dan ook nog eens meteen definitief. Niet ieder concert kan bijvoorbeeld zo maar even verschoven worden. Voor de boksliefhebbers en fans van Xavier Kölen is er echter wel nog steeds de mogelijkheid om het titelgevecht live te volgen.

Het gevecht om de BeNeLux-titel tussen Xavier Kölen en de Belg Giovanni Techel zou eigenlijk op 28 maart plaatsvinden in sporthal de Varenbeuk. Dat evenement, waarbij nog enkele zeer interessante andere partijen gebokst gaan worden, staat nu voor 16 mei op de agenda.

Tweede plotselinge wijziging

Het is overigens niet de eerste verrassing waarmee de Limburgse bokser geconfronteerd word. Slechts enkele weken voordat er een andere datum gepland werd, veranderde men ook plotsklaps van tegenstander. Eerder stond Islam Teffahi als tegenstander op het affiche. Nu is het dus de 23-jarige Giovanni Techel. Dat vergt van Xavier Kölen een fikse aanpassing. Voor de toeschouwers wellicht echter meer dan interessant, want Giovanni Techel is net als Kölen nog ongeslagen.

Geen cadeautjes tijdens het sparren van, links Xavier Kölen en rechts Roan Becholz.

Xavier Kölen traint overigens in sportschool Hoyer’s Gym in het Heerlense Nieuweinde bij Boksclub Olympia 75. En voor de echte liefhebbers is dat een pareltje. Een authentieke boksschool die het boksen gewoonweg ademt.

Voor meer informatie over de boksclub en de sportschool kunt u overigens terecht op:

http://www.facebook.com/BoksclubOlympia75/

http://www.hoyersgym.com

Fotografie: De Landgraaf Courant/Lambert Rinkens

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk