SPECIALE STEMTRAINING VOOR KOORLEDEN IN AMICITIA

Zingen is iets wat zo ongeveer ieder mens wel eens doet. Of dat ook door iedereen gewaardeerd wordt is nog maar de vraag. Wat zang van koren betreft is dat echter een ander verhaal. Maar ook die willen beter.

Landgraaf, 27 februari 2020, 19:37

Het zingen van koren lijkt vaak een vorm van muziek te zijn die tegenwoordig wel eens ondergewaardeerd wordt. Lijkt, want er zijn nog steeds duizenden koren te vinden die met veel plezier en ook heel vaak met aardig wat kunde samen hun stem gebruiken. Daarbuiten loopt het aantal liefhebbers en bezoekers van optredens in de miljoenen.

1ste cursus te Amicitia

Leden van die koren trainen hun stem regelmatig maar willen, net als menig ander, zover mogelijk geraken in hun hobby. Daarom worden er nu workshops georganiseerd in Amicitia te Hoensbroek. De eerste cursus bestaat uit 4 zaterdagen in maart en april. Daarin worden: intonatie, dissonanten, stemkleuring, close harmony auditief gehoor en een reeks andere thema’s onder de loep genomen. Het geheel gebeurd onder leiding van cursusleider Steven van Kempen.

De data en tijden zijn: 21 en 28 maart, 4 april en 11 april tussen 14.00 uur en 16:30 uur. Locatie: Amicitia te Hoensbroek. De kosten bedragen €40,- per persoon.

Aanmelden kan door onderstaand email adres over te nemen: info@limburgsoratoriumkoor.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk