DAMES & HEREN EEN ànder theatergezelschap BRENGT EEN ZWAAR BELADEN THEMA IN THEATER LANDGRAAF

Inez van Dullemen schreef ‘Schrijf me in het zand’, en dat wordt in deze theatervoorstelling omgezet door DAMES & HEREN Een ànder theatergezelschap. Een stuk met een zwaar beladen thema dat echter alle aandacht verdient.

Lambert Rinkens, Landgraaf 11 februari 2020, 22:07

Een familie die naar de buitenwereld toe alles verhuld. gaandeweg het stuk wordt echter duidelijk dat het hier echt niet om een normaal gezin gaat. Het thema incest dringt zich steeds verder op. Een zwaar beladen thema dat om aandacht vraagt en het is meer dan vermeldenswaardig dat theatergroep DAMES & HEREN Een ànder theatergezelschap dit thema aandurft. Hierbij dient absoluut vermeld te worden dat het gezelschap dit stuk uiterst zorgvuldig èn waardig behandeld en omzet naar een theatervoorstelling.

Voor een ieder die betreffend dit thema hulp nodig heeft, verwijzen wij naar de website van MIND Korrelatie: http://www.mindkorrelatie.nl

DAMES & HEREN Een ànder theatergezelschap zal de voorstelling spelen op zaterdag 15 februari 2020. Aanvang is om 20.00 uur, entree bedraagt €10.00.

Voor meer informatie over Theater Landgraaf en/of voorstelling aldaar gegeven kunt u terecht op: http://www.theaterlandgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk