SPECIAAL ‘YOUNG-TICKET’ BIJ DE NIEUWE NOR

Heerlen is de Hiphop hoofdstad van Zuid-Nederland is volgens de NIEUWE NOR. Nu is dat natuurlijk gemakkelijk gezegd. Het Heerlense poppodium wil daar echter in 2020 het bewijs voor leveren met onder andere het ‘Young-Ticket’.

Landgraaf, 15 januari 2020, 21:51

Poppodium NIEUWE NOR streeft ernaar een poppodium te zijn voor alle muziekliefhebbers in Parkstad. Voor de nieuwe generatie Hiphop-liefhebbers introduceert zij daarom het .Young-Ticket’. Met dit speciale ticket kunnen jongeren tussen de 12 en 16 jaar 50% korting hiphop-shows in de NIEUWE Nor bezoeken. Begin 2020 staan vier grote namen gepland die volgens de Nieuwe Nor bewijzen dat Heerlen Hiphop hoofdstad van Zuid-Nederland is.

Het succes van Capital Stage (een gratis toegankelijk buitenpodium) maakte afgelopen augustus duidelijk hoe groot de vraag naar Hiphop shows is. Het evenement trok ruim 3000 bezoekers en krijgt dit jaar dan ook een vervolg. De NIEUWE NOR organiseert divers ‘Capital Hiphop-avonden en wordt daarmee een terugkerende ontmoetingsplek voor de nieuwe generatie. Om ook de jongste generatie tegemoet te komen wordt het speciale Young-Ticket ingevoerd, hetgeen een korting van 50% betekent. Een kaartje kost zodoende tussen de 6 à 7 euro.

Enkele namen

Yung Internet komt op 1 februari terug naar de NIEUWE NOR met nieuwe muziek. Op 7 maart volgt LEAFS, het collectief ANBU uit Venlo is weer bijeen en neemt op 27 maart het muzikale stokje over. Entertainer en award-winnaar F1rstman sluit de reeks in het eerste kwartaal af op 18 april.

Verder meldt de NIEUWE NOR ook rekening te houden met die jonge leeftijd van de bezoekers en dat daarom de avonden om 22.00 uur afgesloten zullen worden.

Voor meer informatie over de NIEUWE NOR kan men terecht op: http://www.nieuwenor.nl


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk