NIEUWE JEUGDPRINS GROEËT SCHAESBERG KOMT ERAAN

Het zeer geslaagde seizoen van jeugdprins Jayden I nadert langzaam zijn einde. Maar ook hij kijkt al benieuwd uit naar zijn opvolger die feestelijk geïnstalleerd zal worden. Een vooruitblik.

Landgraaf 12 januari 2020, 18:40

Jeugdprins Jayden I zal prinsenkap, scepter en ketting moeten afstaan. Een somber gegeven maar zo gaat dat nu eenmaal in het carnavalswereldje. De een komt en de ander gaat. Hij zal het natuurlijk niet leuk vinden maar Jayden I kan wel terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Bovendien zal hij toetreden tot de Oad-Jeugdprinsen en daarmee de volgende stap in zijn nog jonge carnavalsleven maken.

Zijn opvolger zal die stappen nog moeten maken. Naar verluid staat deze opvolger nu al vol ongeduld klaar in de startblokken. Wie het is, is logischerwijze nog niet aan de grote klok gehangen door de carnavalisten van Groeët Schaesberg. Wel heeft men al een gedeelte van het programma bekend gemaakt, waarmee de nieuwe jeugdprins zijn of haar opwachting zal maken op zondag 2 februari. O.a. Kelly Limpens, Niels en Kay en een surprise act moeten garant staan voor een top middag.

Verder staat deze feestelijke dag in het teken van 3 x 11 Jaor Sjeeter Kinger Karnaval. Prins Ron I en zijn entourage wachten met zijn allen vol spanning af wie er uit de hoge hoed getoverd zal worden en zij zullen tijdens deze middag natuurlijk ook acte de présence geven.

Het geheel zal plaatsvinden op 2 februari in Partycentra het Streeperkruis, Streeperstraat 66, Schaesberg. Aanvang is om 14:00 uur, zaal open 13:00 uur en de entree is gratis.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk