THE ROCK ONLINE PRESENTEERT 2020

Het nieuwe jaar belooft veel goeds voor de liefhebbers van hard-rock en Metal. The Rock Online presenteert een meer dan ruime keuze aan top-acts.

Landgraaf, 5 januari 2020, 20:46

Naar een van de volgende bands, ANTHEM, LOUDNESS, BLOODSPOT of naar aan andere? Of toch maar liever meteen maar een compleet festival? De keuze die The Rock Online dit jaar aanbied is ruimschoots groot te noemen.

Als er in deze regio één persoon als echte kenner bekendstaat van het ‘hardere werk’ is dat Theo Samson van The Rock Online wel. Laten we maar zeggen ‘de wandelende encyclopedie’ van genoemde muziekstijlen. Daarenboven maakt hij het nu al jaren achtereen stukken makkelijker en vooral betrouwbaar om een concert te bezoeken.

Tickets voor Japanse bands die Europa optreden of Duitse heavy metal bands die in Nederland optreden? Wellicht is een bezoek aan een heavy metal festival ook een eye-opener voor menigeen die niet met dit genre bekend is? Voor meer informatie kunt u altijd terecht op: http://www.therockonline.nl

Fotografie: Lambert Rinkens

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk