GRUNSTROAT ROCKT OP 7 DECEMBER

De feestdagen komen er zoals gebruikelijk weer aan en, wederom net zo gebruikelijk, zullen die weer voor menigeen onvergetelijk zijn. Net zo onvergetelijk wordt het aanstaande zaterdag echter ook weer swingen in de Grunstroat.

Landgraaf 4 december 2019, 21:05

ODESSA2 zal op 7 december de ‘Grunstroat’ laten rocken. In het verleden waren het alleen maar covers, maar vanaf 2017 zitten daar ook eigen nummers bij. Tevens bracht men het eerste eigen album uit met de titel First steps.Daar staan zeven nummers op die een vrij rustig tempo bevatten en een overwegend basic ritme bezitten.

De tweede band die de zaal zal laten swingen is Dig E Dig. Het is een swingende all-round-party-coverbanddie in een wisselende bezetting al een tiental jaren swingt. Zij zullen een avondvullend programma presenteren met dcansbare covers onder een ‘funcky sauce’. Het repertoire varieert via rock tot soul en het hedendaagse.

Locatie: Partycentrum ’t Stroatje, Eijgelshovenerweg 4 te Landgraaf. Zaal open: 20:00 uur. Aanvang: 20.30 uur. Avondkassa: €7.50, voorverkoop: €5,00

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk