STEMPELEN VOOR LANDGRAAFSE VERENIGINGEN

Boodschappen doen en tegelijkertijd een vereniging steunen en er daarenboven ook nog eens zelf beter van worden kan dus wel degelijk.

Landgraaf 4 november 2019, 20:49

Men hoeft er niet zoals op het plaatje afgebeeld voor naar de Oxfordstreet in Harrogate, het kan ook gewoonweg hier in het dorp. Bij de twee PLUS winkels te Landgraaf loopt er momenteel een actie waarbij gestempeld mag worden. In beide zaken steunt met de stempelkaart verenigingen te Landgraaf. Voor iedere 10 euro wordt een stempel gezet.

De stempelkaart is vol na het behalen van 30 stempels. Dat zou voor, bijvoorbeeld Fanfare St. Barbara G. A, dan 3 euro opleveren. De stempelkaart is van een leuk klein formaat dat in ieders beurs past.

Voor meer informatie kan men bij deelnemende verenigingen of een van beide PLUS winkels terecht. De actie loopt voor onbepaalde tijd.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk