PARTY KRYNER VIEREN MEERDERE FEESTJES TEGELIJK

Een duo dat dit jaar haar jubileum viert. Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Maar daar laat dit duo het dus niet bij. De Party Kryner lijken meteen voor meerdere feesten tegelijkertijd te gaan.

Lambert Rinkens, Landgraaf 21 oktober 2019, 21:36

Het is nogal schrikken tegenwoordig. Een muzikaal duo dat daadwerkelijk zelf haar muziek maakt. De een neemt vooral de zang voor zijn rekening en de ander speelt accordeon. Zie daar; echte muzikanten. Voor muziek heb je of je eigen stem of een echt instrument nodig. En dat wil tegenwoordig bij menigeen wel eens anders zijn. Niet bij de Party Kryner dus. Dat gaat er bij deze heren niet in. Hun eigen talent en enthousiasme maken bij dit duo de dienst uit.

En blijkbaar gaat dat dit duo meer dan goed af. Niet voor niets is er dan ook een jubileum te vieren. Daar hebben zij meteen ‘Celebration’ van Kool and the Gang een nieuw jasje voor gegeven. En het kan verkeren. Zie daar, het nummer is inmiddels wereldwijd op de playlist van Spotify terug te vinden.

Maar ook dat is niet feesten genoeg. Het duo gaat meteen op tour met o. a. 80 & 90 hits in een Tiroler uitvoering. En dat is met de Party Kryner dus altijd knallen. Houdt dus de agenda van dit duo in de gaten.

Meer informatie over de Party Kryner vindt u op: http://www.partykryner.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk