LANDGRAAFS MANNENKOOR GEEFT GROOTS JUBILEUMCONCERT

Het LMK, Landgraafs Mannenkoor St. Joseph, bestaat 95 jaar. En daar vloeit een jubileumconcert uit voort met topattracties. Koor en solisten onder begeleiding van de vleugel leveren ’95 jaar Vocale Emoties’.

Landgraaf, 9 oktober 2019, 19:26

Op zondag 27 oktober verzorgt het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph een groots jubileumconcert in het kader van haar 95- jarig bestaan. Onder de titel “95 jaar Vocale Emoties”belooft het een prachtig concert te worden.

Het koor wist gerenommeerde solisten te strikken: Fenna Ograjensek en de Amerikaanse tenor Ray M. Wade jr. De laatste is verbonden aan het operahuis van Dessau. Op de vleugel zullen zij begeleid worden door Leon Dijkstra en Arno Kerkhof. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink. Er zullen werken te horen zijn van Guiseppe Verdi, Frans Schubert en Charles Gounod.

Het concert zal gehouden worden in het Cultuurhuis, Veldstraat 21, en wel op 27 oktober. Aanvang: 21:00 uur, entree bedraagt €17,50 aan de kassa en € 16. 00 in de voorverkoop bij Kantoorboekhandel Schuncken, Expert Schormans of te bestellen door volgende mailadres over te nemen: jhh.meens@home.nl

Meer informatie over het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph vind u op : http://www.landgraafs-mannenkoor.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk