GRATIS SNUFFELLESSEN BIJ FANFARE ST.BARBARA G.A.

Voor de derde keer organiseert Fanfare St. Barbara G.A. nu alweer haar ‘snuffellessen. Drie maanden muziek ‘snuffelen’ en dan beslissen of je ermee door wilt gaan.

Landgraaf, 29 september 2019, 20:32

Drie maanden proeven aan een instrument en dat gratis. Daarna kan men dan beslissen of het welles of nietes wordt, bij een ‘welles’ volgt dan een definitief lidmaatschap. De gratis snuffellessen zijn er voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Alles wat men nodig heeft wordt gratis door de fanfare ter beschikking gesteld. Zo blijven de kosten voor de ouders in deze fase nihil.

Op dinsdag 1 en 8 oktober vinden de gratis lessen plaats in het Streeperkruis en wel van 18.00 uur tot 18.45 uur. Men krijgt er les in de koper instrumenten en op de slag instrumenten. Er komen alle facetten van de fanfare voorbij, waaronder ook de exercitie. Dinsdag 1 oktober is er les op de blaasinstrumenten en op dinsdag 8 oktober volgt dan de les op de slag instrumenten. Afgesloten wordt er met een mini concert.

Om de organisatie van deze dagen goed te laten verlopen is de aanmelding vooraf verplicht. Dit kan men doen door volgend email adres over te nemen: somers87@zonnet.nl Geef dan aan op welke dag of dagen uw kind aan de snuffellessen deel wil nemen. Bellen kan natuurlijk ook; 045 531 26 87.

Meer informatie over deze actie en de fanfare vindt u op de website: http://www.barbara-ga.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk