ZORGBEDRIJF ALBERO BOEKT ENORME WINST EN ZORGGELD VERDWIJNT NAAR ……?

Teun en Joke Kaptein verschijnen dus weer ten tonele. Enkele jaren geleden kwamen zij ook al in opspraak. En ook nu verdient hun bedrijf enorme winsten….verbazingwekkend hoge winsten!

Lambert Rinkens, Landgraaf 28 september 2019, 23;24

Ze zijn er weer, of anders gezegd, het lijkt er heel sterk op dat ze het niet kunnen laten. Joke en Teun Kaptein van Albero Zorggroep, voorheen De Karmel. De Karmel maakte in het verleden zo’n grote winst dat het de spuigaten uitliep. Dermate de spuigaten uit dat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, IGJ, er een onderzoek naar startte.

Ging het voor Teun en Joke Kaptein nog om 1,5 miljoen bij de Karmel, nu gaat het om ruim 8 miljoen bij de Albero Zorggroep. Maar Follow The Money ontdekte dit soort ontwikkelingen niet alleen bij de Kapteins. Maar liefst 8 van dit soort ‘bedrijven’ die het allemaal ‘ó zo goed’ voorhebben met hun cliënten strijken structureel absurde winsten op.

Overigens vonden Joke en Teun Kaptein het helemaal niet grappig dat hun hoge verdiensten weer eens verdacht overkwamen. Wellicht tijd om iets meer zorg aan die twee te besteden.

Minister Hugo de Jonge liet weten dat” De wet moet worden aangepast om dit soort handige jongens aan te pakken.” Oeps… daar is ie dan mooi op tijd mee….. en dat moet dan ook nog eerst eens gebeuren…. ook dat nog!

Follow The Money

Eelke van Ark van Follow The Money wijden er een meer dan interessant artikel aan. Follow the Money verrichte het onderzoek in samenwerking met KRO-NCRV’s Pointer en Reporter Radio. Het volledige artikel van Eelke van Ark is te lezen op: http://wwwftm.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk