SVN HAALT HAAR EERSTE VOLLE BUIT BINNEN IN EIGEN HUIS

Niet alleen de zon maakte zich afgelopen zondag het leven onnodig zwaar. Ook SVN gaf de ander de kans om donkere wolken te laten optrekken. Maar ook die ander had zijn dag niet.

Een ingekort wedstrijdverslag van Jos Steinen

Landgraaf, 24 september 2019, 20:16

De mannen van Dennis Voorst hebben de eerste punten op hun conto kunnen bijschrijven. SVN/BtB Consultancy maakte het zichzelf moeilijk, want alleen al in de eerste 20 minuten had men 3 keer moeten scoren. Maar de doelman van tegenstander Heksenberg hoefde het leer niet uit zijn net te vissen.

Na 32 minuten was het Vicky Marchena die met een fraai schot, buitenkant links, toch de bal in de touwen deponeerde, 1-0. Een zeer terechte voorsprong dus. Heksenberg had dus echt zijn dag niet en stelde bitter weinig tegenover het spel van SVN. Een goede kans kregen zij echter door een communicatiestoornis in de defensie. Remco Klein bracht echter redding door de bal van de lijn te halen.

De tweede helft was een stuk minder dan de eerste en er waren dan ook maar enkele kansen. Een overtreding in de 16 meter op Rick Schmitz was voor de goed leidende scheidsrechter Frank Benneker reden om de bal op de stip te leggen. Bryan Schachtschneider stuurde doelman van Eyck het bos in en bracht de eindstand op het bord: 2-0.

Zondag 29 SVN/BtB Consultancy uit bij Simpelveld dat klop kreeg bij RVU met maar liefst 4-0.

Verslag en fotografie: Jos Steinen


Meer informatie over SVN vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk