TOPTIJDEN VOOR LANDGRAAFSE ‘VERENIGING VAN HET JAAR 2019’ HARMONIE LAURA

Zoals het de ‘vereniging van het jaar 2019 Landgraaf’ betaamt, is een druk programma niet verwonderlijk. Harmonie Laura zal aan de bak moeten in de komende weken. We nemen een kijkje in Laura’s muzikale keuken.

Landgraaf, 14 september 2019, 20:20

Het zal bij de meeste mensen wel bekend zijn, maar toch; dit jaar is het 75 jaar geleden dat onder andere Landgraaf bevrijd werd. En volkomen terecht wordt dit ook onder de aandacht gebracht op verschillende manieren. Een muzikaal eerbetoon hoort daar absoluut ook bij. Nog mooier wordt de zaak als dit bovendien ook nog eens met een vriendschapsconcert bezegeld wordt.

Wilwerwiltz

Harmonie Laura gaat van vrijdag 22 september t/m zondag 24 september op concertreis. Men reist af naar Munshausen in Luxemburg. Daar zal op de zaterdagavond een concert gegeven worden met gastvereniging de “Baestendeurfer Musik”. Het geheel zal plaatsvinden in het Centre Communal te Wilwerwiltz. Het beloofd iets bijzonders te worden want ook de Luxemburgse TV zal er een uitzending aan wijden.

Een week later, zaterdag 28 september, is er dan het veelbesproken bevrijdingsconcert in het Cultuurhuis te Landgraaf. Onder andere Jachthoornblazers st. Hubertus en Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide zullen van de partij zijn. Helaas voor de liefhebbers die nog niet in het bezit zijn van een kaartje: het concert is uitverkocht!

Lees verder onder de afbeelding

Hier stopt het echter niet bij. Harmonie Laura zal op zondag 29 september haar patroonsfeest vieren, het Theresiafeest. Een muzikale rondgang door het dorp maakt daar logischerwijze deel van uit. Zoals het hoort, zal men ook de tijd nemen om de overleden leden te gedenken. Dit zal plaatsvinden op de begraafplaats aan de Vogelzankweg om 11:45 uur.

Na dit serieuze gedeelte zal de toon stukken vrolijker worden. Men zal de jubilarissen in het zonnetje zetten. Dit zal in het verenigingslokaal D’r Stjee Uul gebeuren. Alwaar ook een heerlijk diner geserveerd zal worden.

En ook hier stopt het niet mee. Harmonie Laura gaat vrolijk verder! Na het patroonsfeest gaat de muzikale reis gewoon verder met de voorbereidingen en repetities voor het Nieuwjaarsconcert. En voor een ieder, die nog geen kaartje hiervoor heeft: wees er op tijd bij; ook dit beloofd namelijk alweer een top event te worden!

Lid worden? Of informatie over de harmonie nodig? Neem dan een kijkje op: http://harmonielaura.com

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk